پروتئین کازئین – پروتئین شیر ( ام پی سی – MPC )

پروتئین کازئین پروتئینی است که در شیر یافت می شود و به شیر رنگ سفید می دهد. شیر گاو از حدود 80 درصد پروتئین کازئین تشکیل شده است. علاوه بر شیر، پروتئین کازئین در ماست، پنیر و شیر خشک نوزادان و همچنین در انواع مکمل های غذایی یافت می شود. پروتئین کازئین را با پپتیدهای کازئین اشتباه نگیرید. پپتیدهای کازئین با شکستن پروتئین کازئین به قطعات کوچکتر ساخته می شوند.

پروتئین کازئین از طریق خوراکی برای بهبود عملکرد ورزشی، دیابت، بیماری های کبدی ناشی از مصرف الکل و بسیاری از شرایط دیگر مصرف می شود، اما شواهد خوبی برای حمایت از این موارد وجود ندارد.

نحوه عملکرد پروتئین کازئین چگونه است ؟
پروتئین کازئین تمام آمینو اسیدهای لازم برای کمک به عضله سازی را در اختیار بدن قرار می دهد. پروتئین کازئین کندتر از سایر پروتئین ها هضم می شود، بنابراین ممکن است در کاهش اشتها و افزایش احساس سیری بهتر باشد.

منبع مطلب

  • fitamino admin
  • فروردین 24, 1402
  • 712 بازدید
درحال بارگذاری ...